Verzenden en retourneren

Het transport van alle onze bomen wordt uitgevoerd door een eigen vervoer. De datum van levering zal minstens 24 uur op voorrand met u worden gecommuniceerd. Mocht u niet akkoord kunnen gaan met deze leverdatum, dan kunnen wij indien gewenst de leverdatum uitstellen of de order annuleren. 

De transportkosten worden automatisch berekend in onze webshopmodule, en zijn afhankelijk van de producten (bomen) die u wilt bestellen. Aangezien wij grote bomen verkopen, zijn de kosten niet voor elk product gelijk, maar deze kosten worden wel automatisch berekend in onze webshop afhankelijk van de aantal en type bomen.

Mocht er onverwacht een kraan nodig zijn om de producten tot bij jou thuis te kunnen leveren vragen wij een toeslag van 125 euro, u heeft dan altijd de optie om de order te annuleren bij gewijzigde leveringskosten.

HERROEPINGSRECHT 

Bij aankoop van producten heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Dat wil zeggen, u kunt zonder opgave van redenen de koopovereenkomst ontbinden. Dit heet het herroepingsrecht. Dit gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelde producten.

Tijdens deze termijn zult u wel zorgvuldig met de bo(o)m(en) om moeten omgaan. Indien de boom meer dan 5 dagen bij u staat zult u de boom ook moeten bewateren. Als U van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, wordt er van u verwacht dat u het product met alle toebehoren zoals grondstoffen weer terug plaatst op de pallet waarop de boom geleverd was. U kunt hierna een mail sturen naar info@zuiderseplanten.be om de boom op te laten halen. U heeft na het verzenden van de herroeping 14 dagen de tijd om de producten te laten ophalen. De kosten voor het ophalen van een pallet zijn gelijk aan de kosten voor het leveren namelijk € 130,- incl. btw. Indien het product bij terugkomst schade heeft opgelopen, kunnen wij deze bij u in rekening brengen. U kunt er ook voor kiezen zelf de producten terug te sturen en de kosten voor uw rekening te nemen. In dit geval zult u er wel voor zorg moeten dragen dat de producten (bomen) niet beschadigd bij ons aan komen.

Het aankoopbedrag incl verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontbinding aan u worden terugbetaald. Wel dient u uw herroeping binnen de herroepingstermijn naar ons te verzenden.